oldalanként
0 Komment
26 900 Ft‎

O’live Battle Rope Az O’live Battle Rope egy rendkívül sokoldalú termék, amely lehet úgy is használni, mint a hagyományos köteleket.

0 Komment
3 500 Ft‎

O’live Resist Tube Handles Az O’live resist tube-hoz kapcsolható fogantyú, ezáltal Resist tube plus-ként használhatod a gumiköteled.

0 Komment
6 500 Ft‎

O’live Resistance Tube Plus Az O’live Resistance Tube Plus kiváló minőségű, természetes gumiból készült, légáteresztő és ergonómikus fogantyúkkal ellátott gumikötél.

0 Komment
4 500 Ft‎

Kettlebell  A kettlebell gyakorlatok közben sok izomcsoport egyszerre dolgozik megnövelve a teljes izomerőt, a rugalmasságot, és az állóképességet.

0 Komment
108 500 Ft‎

O’sky Az O’sky hevederes tréner magában foglal egy csigát, mely által lehetővé válnak kétoldalú gyakorlatok is, és kiterjedtebb lesz a funkcionális mozgás.

0 Komment
900 Ft‎

O’live Loops Az O’live Loops rugalmas gumi „gyűrűk” sok féle képen alkalmazhatóak, különösen az alsótest erősítésére. Hossza 28 cm

0 Komment
35 500 Ft‎

Az O’live Resist Bar KIT igen hasznos a forgatásos, rotációs gyakorlatoknál, és kiváló eszköze a stabilitás és a koordináció fejlesztésének is. Ideális az egyensúly és a robbanékonyság fejlesztésében. 

0 Komment
112 500 Ft‎

Flowin®  Pro A Flowin® egy funkcionális edzés eszköz, mely összpontosítva stabilizálja a core-t,fejleszti az erőt, vagy akár segtíti a fogyást.

0 Komment
62 500 Ft‎

BOSU Balance Trainer PRO az igazán kemény igénybevételhez! Ideális edzőtermi használathoz és csapatsportokhoz.

0 Komment
33 500 Ft‎

O’live Rubber Speed Ladder A gumi szőnyeggel kiválóan fejleszthető a koordináció és a gyorsaság. Ideális nagy igénybevételre, valamint teljesen csúszásmentes.

0 Komment
22 900 Ft‎

Az O’live Resist Bar igen hasznos a forgatásos, rotációs gyakorlatoknál, és kiváló eszköze a stabilitás és a koordináció fejlesztésének is. Ideális az egyensúly és a robbanékonyság fejlesztésében. 

Mutat 1 - 12 / 26