Iskola - TTSPORT.HU
oldalanként
0 Komment
123 900 Ft‎

Flowin®  Pro A Flowin® egy funkcionális edzés eszköz, mely összpontosítva stabilizálja a core-t,fejleszti az erőt, vagy akár segtíti a fogyást.

0 Komment
77 500 Ft‎

Flowin®  A Flowin® egy funkcionális edzés eszköz, mely összpontosítva stabilizálja a core-t,fejleszti az erőt, vagy akár segtíti a fogyást.

0 Komment
8 500 Ft‎

Meijers Medicin labda Szintetikus gumiból készült, mely felületének köszönhetően pattog.  Igen tartós, vízálló, formáját megtartja. Levegővel töltött. 

0 Komment
6 500 Ft‎

A Sand Bell-el különböző gyakorlatok végezhetőek az egyszerűtől, az összetettig. A homokkal töltött eszköz helyettesíthet több fajta fitness eszközt is, úgy mint súlyzókat, medicine labdákat, kettlebell-eket.

0 Komment
36 500 Ft‎

O'Live Wood Suspension Rings A felfüggeszthető gyűrűk könnyűek és hordozhatóak, és másodpercek alatt beállíthatóak.

0 Komment
10 500 Ft‎

O'Live Medicine Ball Gumiból készült, kiváló minőségű medicin labdák.

0 Komment
22 500 Ft‎

O'Live Dual Grip Medicine Ball (Kettős markolatú) PVC-ből készült medicine labda, mely 2 fogantyút tartalmaz, ezáltal növeli az eszköz használatának lehetőségeit.

0 Komment
7 500 Ft‎

O'Live Slam Balls (Csapható labda) A csapható labda, homokkal töltött, gumi bevonató labda, mely dobható,csapható a talajhoz, azonban nem pattog.

0 Komment
9 500 Ft‎

O'LIive Sand Disc (Homokzsák) Neoprénből készült homokkal töltött zsák, mely egy igen sokoldalú funkcionális termék, akár kettlebellként, súlyzóként is használható.

1 Komment
47 500 Ft‎

BOSU® Balance Trainer Kids Kiváló sporteszköze lehet a gyermekeknek. Az edzés, testmozgás ideje alatt játszva tud fejlődni a gyermek koordinációja, egyensúlya és testtudata. Kiválóan integrálható óvodás és kisiskolás gyermekek mozgásfejlesztéseibe, illetve a testnevelés órákba is.  

0 Komment
368 500 Ft‎

O'LIVE BORDÁSFAL A bordásfal sokféle gyakorlathoz használható. Ideális iskoláknak, edzőtermeknek.

0 Komment
7 500 Ft‎

Core Power TTsport 360 fokos öv A Core Power edzéseid közben használt gumirezisztenciás gumikötelekhez csatolható öv 2 méretben készül, médum és Large kivitelben.

Mutat 1 - 12 / 55