oldalanként
0 Komment
26 900 Ft‎

O’live Battle Rope Az O’live Battle Rope egy rendkívül sokoldalú termék, amely lehet úgy is használni, mint a hagyományos köteleket.

0 Komment
7 900 Ft‎

O’live resist Tube 1,2m Az O’live resist Tube egy rugalmas gumicső, mely speciális elasztikus borítást kapott, így védve a gumit a kiszáradástól, illetve a nedvességtől. 

0 Komment
13 500 Ft‎

OLive Resist Ankle Strap (Bokapánt) A bokapánt növeli a rendelkezésre álló gyakorlatok számát a képzés során.

0 Komment
3 500 Ft‎

O’live Resist Tube Handles Az O’live resist tube-hoz kapcsolható fogantyú, ezáltal Resist tube plus-ként használhatod a gumiköteled.

0 Komment
6 500 Ft‎

O’live Resistance Tube Plus Az O’live Resistance Tube Plus kiváló minőségű, természetes gumiból készült, légáteresztő és ergonómikus fogantyúkkal ellátott gumikötél.

0 Komment
5 900 Ft‎

O'LIVE RESISTANCE TUBE A kiváló minőségű természetes gumiból készült Resistance Tube-ok, ergonómikus fogantyúkkal.

0 Komment
13 500 Ft‎

OLIVE SUPERBANDS 2 M A 2 méter hosszú superbands lehetővé teszi a hosszabb, nagyobb mozgás tartományt hagyományos a band-ekkel szemben.

0 Komment
900 Ft‎

O’live Loops Az O’live Loops rugalmas gumi „gyűrűk” sok féle képen alkalmazhatóak, különösen az alsótest erősítésére. Hossza 28 cm

0 Komment
35 500 Ft‎

Az O’live Resist Bar KIT igen hasznos a forgatásos, rotációs gyakorlatoknál, és kiváló eszköze a stabilitás és a koordináció fejlesztésének is. Ideális az egyensúly és a robbanékonyság fejlesztésében. 

0 Komment
22 900 Ft‎

Az O’live Resist Bar igen hasznos a forgatásos, rotációs gyakorlatoknál, és kiváló eszköze a stabilitás és a koordináció fejlesztésének is. Ideális az egyensúly és a robbanékonyság fejlesztésében. 

0 Komment
88 100 Ft‎

O’live Öv KIT Komplett megoldás, miként fejleszd vendégeid, sportolóid erejét, gyorsaságát, robbanékonyságát.

Mutat 1 - 12 / 21