Rezisztenciás termékek - TTSPORT.HU
oldalanként
0 Komment
7 500 Ft‎

Core Power TTsport 360 fokos öv A Core Power edzéseid közben használt gumirezisztenciás gumikötelekhez csatolható öv 2 méretben készül, médum és Large kivitelben.

0 Komment
27 900 Ft‎

O’live GYORSASÁG FEJLESZTŐ Rengeteg feladat elvégezhető a segítségével, oldalirányú kitörések, plank és hasonlók. Természetesen a gyorsaságod fejlődése mellett az erőfejlesztés is kiemelkedő lesz.

0 Komment
25 900 Ft‎

O’live páros rezisztenciás tréner Segítségével az össze képességünk fejleszthető, instabil közeget biztosítva, ezáltal kiemelkedően fejlesztve a mélyizomzatot is.

0 Komment
3 900 Ft‎

O’live Resist Tube Handles Az O’live resist tube-hoz kapcsolható fogantyú, ezáltal Resist tube plus-ként használhatod a gumiköteled.

0 Komment
6 900 Ft‎

O’live Resistance Tube Plus Az O’live Resistance Tube Plus kiváló minőségű, természetes gumiból készült, légáteresztő és ergonómikus fogantyúkkal ellátott gumikötél.

0 Komment
13 900 Ft‎

OLIVE SUPERBANDS 2 M A 2 méter hosszú superbands lehetővé teszi a hosszabb, nagyobb mozgás tartományt hagyományos a band-ekkel szemben.

0 Komment
13 900 Ft‎

OLive Resist Ankle Strap (Bokapánt) A bokapánt növeli a rendelkezésre álló gyakorlatok számát a képzés során.

0 Komment
5 900 Ft‎

O'LIVE RESISTANCE TUBE A kiváló minőségű természetes gumiból készült Resistance Tube-ok, ergonómikus fogantyúkkal.

0 Komment
7 900 Ft‎

O’live resist Tube 1,2m Az O’live resist Tube egy rugalmas gumicső, mely speciális elasztikus borítást kapott, így védve a gumit a kiszáradástól, illetve a nedvességtől. 

0 Komment
26 900 Ft‎

O’live Battle Rope Az O’live Battle Rope egy rendkívül sokoldalú termék, amely lehet úgy is használni, mint a hagyományos köteleket.

0 Komment
900 Ft‎

O’live Loops Az O’live Loops rugalmas gumiszalag, a hatékony edzés, fejlesztés számtalan lehetőségével mind a lábak, mind a karok erősítésére. Hossza 28 cm

Mutat 1 - 12 / 17