Hevederes eszközök - TTSPORT.HU
0 Komment
208 500 Ft‎

OLive Wall Suspension Training Station Fali felfüggesztéses rendszer, mely lehetővé teszi akár hevederes eszközök, gyűrűk, vagy akár boksz zsák felfüggesztését.

0 Komment
22 900 Ft‎

Az O’live Resist Bar igen hasznos a forgatásos, rotációs gyakorlatoknál, és kiváló eszköze a stabilitás és a koordináció fejlesztésének is. Ideális az egyensúly és a robbanékonyság fejlesztésében. 

0 Komment
18 500 Ft‎

O'Live AB Straps (Heveder) Az O’live AB heveder könnyen és gyorsan rögzíthető.

0 Komment
36 500 Ft‎

O'Live Wood Suspension Rings A felfüggeszthető gyűrűk könnyűek és hordozhatóak, és másodpercek alatt beállíthatóak.

0 Komment
8 900 Ft‎

Suspension Trainer Ceiling Mount Ez az eszköz lehetővé teszi a hevederes trénerek felfüggesztését plafonra, vagy akár a falra.

0 Komment

OLIVE szabadon álló felfüggesztési állvány Az O'live Fitness felfüggesztési állvány stabil és robusztus, alkalmas több felhasználó egyidejű használatára. KÉRJE EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

0 Komment
113 900 Ft‎

O’sky Az O’sky hevederes tréner magában foglal egy csigát, mely által lehetővé válnak kétoldalú gyakorlatok is, és kiterjedtebb lesz a funkcionális mozgás.

0 Komment
35 500 Ft‎

Az O’live Resist Bar KIT igen hasznos a forgatásos, rotációs gyakorlatoknál, és kiváló eszköze a stabilitás és a koordináció fejlesztésének is. Ideális az egyensúly és a robbanékonyság fejlesztésében. 

Mutat 1 - 8 / 8