Tape - TTSPORT.HU
0 Komment
3 995 Ft‎

Magas minőségű Tape olló, made in Germany Egyoldali speciális fogazottság, stabil, jól vezethető vágás. Nem csúszik el a pengék között a tape, nem ragad még hónapok után sem. Precíz, részletes, apró vágásvonalat valósít meg. Kényelmes fogás, lágy gumiból. Mindkét kézre ( tehát balkazaseknek is!!) való. Nem csúszik el a kézben.

0 Komment
3 295 Ft‎

Magas minőségű tape olló, made in Germany Egyoldali speciális fogazottság, stabil, jól vezethető vágás. Nem csúszik el a pengék között a tape, nem ragad még hónapok után sem. Precíz, részletes, apró vágásvonalat valósít meg. Kényelmes fogás, lágy gyumiból. Mindkét kézre (tehát balkezeseknek is!!) való. Nem csúszik el a kézben.

0 Komment
2 900 Ft‎

Aldehidmentes, alkoholos fertőtlenítőkendők, alkoholálló felületek pillanatok alatti fertőtlenítéséhez, kezelőkbe, klinikákra, laborokba, természetgyógyász, akupunktőr rendelőkbe. Felületek (pl. csipeszek, köpölyök, fogók, tálcák...) gyors tisztításához.

0 Komment
1 360 Ft‎

Sportolók számára fejlesztett erősen ragadó tapasz.

0 Komment
2 400 Ft‎

Sportolók számára fejlesztett, a többi sport tape-nél kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó tapasz.

0 Komment
4 395 Ft‎

Színtelen, tökéletesen bőrbarát, gyorsan száradó spray. A tiszta, szőrtelen és zsírtalan bőrre nagyon keveset felviszünk, megvárjuk, hogy megszáradjon, s ezután a kinesiotapek sokkal jobb hatásfokkal ragadnak a bőrre.

0 Komment
4 495 Ft‎

A heteken keresztül alkalmazott tape-ek idővel elkoszolódott, ragacsos, nehezen takarítható bőrfelületet hagynak maguk után.

Mutat 1 - 7 / 7