Mercury Industries katalógus- sportmezektől, a tréningruhákon keresztül az esőkabátokig, anorákokig, labdákig, kiegészítőkig - TTSPORT.HU

A Mercury Industries egy sportruházati cikkek gyártására és forgalmazására specializálódott társaság, amely a csapatsportágak felszereléseinek gyártását helyezte előtérbe.

A cég 1959 óta a spanyolországi Zaragozában lévő központjában dolgozik és a gyártás is itt folyik, ezért széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a sportruházati termékek fejlesztésében, gyártásában.

A portfólióban megtalálható egy kiterjesztett választék a sportmezektől, a tréningruhákon keresztül az esőkabátokig, anorákokig, labdákig, kiegészítőkig. Spanyolországban és számos Nyugat-Európai országban, sőt még Japánban is kiemelkedő sportegyesületek sportolnak a mindennapokban a Mercury által gyártott sportfelszerelésekben. A legkisebbektől, akár a 4 éves gyermekektől a 3XL-es felnőtt méretig gyártanak egyen sportruházatot csapataik részére.

Különlegességük, hogy a választékban szereplő számos felszerelésen kívül lehetőséget biztosítanak egyedi tervezésű felszerelések beszerzésére is rekord határidővel, mivel a gyártás és a fejlesztés is Spanyolországban történik, nem ázsiai telephelyen. Ezáltal minden sportegyesület megőrizheti egyediségét, saját design-ját és egyedi színvilágát.

A Mercury a legújabb technológiát használja, akár hímzés, logozás, szitázás tekintetében.

A választékban szereplő felszerelések éveken keresztül elérhetőek, akár kis darabszámban is pótolhatóak, után rendelhetőek.

A Mercury sportruházat 2017 év végétől elérhető Magyarországon is, a Bosu-Hungary Kft forgalmazásában.

Érdeklődés esetén kérjük, keresse a Bosu-Hungary Kft munkatársait egyedi árajánlat, további felvilágosítás céljából.

Az online katalogus letölthető a linkről.

 

Brenner Péter

kereskedelmi vezető

30-532-0502

brenner.peter@bosu-hungary.hu