Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kamagon ball - Vízzel töltött Kettlebell

19.900 Ft
Szín
Mennyiség
1 db
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: kamagon-ball-orange

A Kamagon Ball egyedülálló a stabilitás fejlesztésében.

Rendeld meg most! Ajándékba kapsz hozzá egy Keli Roberts "Total Body Challange" teljes testet átmozgató DVD-t, ami tartalmaz 5 gyors, kalóriaégető edzést, ezen kívül egy 4 hetes edzéstervet.

A Kamagon Ball mini-t (9 ") akár 5 liter vízzel lehet megtölteni, így jön létre az úgy nevezett Hydro-Inertia (a víz instabil ellenállást hoz létre) mellyel kiválóan és egyedülállóan fejleszthető az instabilitás. Sok fitnesz eszköz van már a piacon, melyek a testet alulról hozzák instabil helyzetbe, ebben az esetben az instabilitás létrehozható, akár a felsőtestre, így fejlesztve a felsőtest stabilitását is.

A Kamagon Ball egyedülálló, mert a labda maga az a pont, mely instabil. Ez teszi lehetővé az instabilitást nem az alsó, hanem a felsőtestben. A Kamagon Ball-ban levő víz által létrehozott ”tehetetlenség” készteti a használót arra, hogy a mozdulatait a mozgásban megerősítse, stabilizálja. Ezáltal, még több izomrost kerül kontrakcióba.  A Kamagon Ball ideális termék funkcionális tréningekhez. Használatával kiválóan fejleszthető a robbanékonyság, egyensúly, a stabilitás, gyorsaság,hajlékonyság,  a neuromuszkuláris koordináció és a propriocepció.

A labda két oldalán található fogantyú, még több lehetőséget biztosít a gyakorlatokban. A Hydro-Inertia segítségével hatékonysága sokszor nagyobb, mint például a kettlebell edzés.

Leírás

MIT TUD A KAMAGON BALL, AMIT A KETTLEBELL NEM?
Kamagon Ball gumiszerű anyagból készült így tapintása kellemes, könnyű, bárhová magaddal viheted.

A Kamagon Ball súlyát vízzel tudod beállítani, ami rendkívül praktikus így könnyen az edzettségünkhöz mérten tudjuk változtatni. Ahogyan fejlődsz, nem kell újabb és újabb súlyú sportszert megvenned.

A Kamgon Ball-t akár 20 liter vízzel is meg lehet tölteni. Ha személyi edző vagy elég egyetlen eszköz az összes vendégedhez.

A Kamagon Ball-ban lévő víz által létrehozott – tehetetlenség – (Hydro – Inertia) a használót arra készteti, hogy a mozdulatait a mozgásban megerősítse, stabilizálja., ezáltal még több izomrost kerül kontrakcióba.

A Kamagon Ball ideális termék funkcionális tréninghez. Használatával kiválóan fejleszthető: 

 • robbanékonyság
 • egyensúly stabilitása 
 • gyorsaság 
 • hajlékonyság 
 • az idegrendszeri folyamatok összességének fejlesztése – neuromuszkurális koordináció fejlesztés
 • propriocepció – dinamikus stabilizáló tréning, mely a sérülések megelőzésére és a funkcionális stabilitás helyreállítására törekszik.

KINEK AJÁNLJUK A KAMAGON BALLT?

 • Neked, ha profi sportoló vagy és szeretnél egy olyan sporteszközt, amivel meg tudod mozgatni az összes izmodat 
 • Neked, ha személyi edző vagy és szeretnéd izgalmasabbá tenni az edzéseidet 
 • Neked, ha halandó emberként szeretnél sportosan jól kinézni 
 • Neked, ha egész nap ülő munkát végzel, és nem akarsz belehalni a mozgáshiányba 
 • Neked, ha olyan sporteszközt akarsz, amivel otthon meg tudsz csinálni egy teljes funkcionális edzést.

100% biztonság garancia, a Kamagon Ball anyaga és kialakítása megóv a sérülésektől, gondolj bele mi történik, ha egy vasgolyó esik a lábadra? Most gondolj bele, ha ez egy vízzel töltött Kamagon labda.

Lássuk, milyen kifogások motoszkálnak benned?

 • Nekem tökéletesen izmos a testem, semmi szükségem a Kamagon Ball-ra. 
  • Ez biztos? Ki mered jelenteni a párod előtt tükörben nézve? 
 • Nekem nem kell otthonra Kamagon Ball, hiszen járok edzeni. 
  • Ha éppen ónos eső esik, beteg a gyerek, a párodnak bent kellett maradnia túlórázni és lemondtad az edzést, nem lenne még is jó otthon 10 perc alatt átmozgatni magad? 
 • Sokallom a 19.900 Ft-t arra, hogy egészséges és izmos legyek.
  • Annyi mindenről lemondunk az éltben, ha az egészségünk nem ér 19.900 Ft-t akkor valóban költsük egy gyors kajára, cukros üdítőre, chipszre, az legalább meglátszik a plusz 15 kg felesleg.

De mi fog történni, ha megrendeled a Kamagon Ball-t?

Az edzéstervedbe azonnal beiktathatod a funkcionális tréninget ezzel az egy termékkel.

A Kamagon Ball kialakításának köszönhetően biztonságosan és élvezetesen edzhetsz akár otthon akár edzőteremben. Gyors és látványos eredményeket érsz el, bármilyen sportot űzöl. Gyorsabb, robbanékonyabb leszel, javul a koordinációd, hajlékonyságod.