HighRoller® - masszázs henger

HighRoller® - masszázs henger

Új termék

Highroller®

Ergonómiai izommasszázs mindenki számára

34 900 Ft‎ (Áfával)

Highroller®

Ergonómiai izommasszázs mindenki számára

Élvezze a mindennapi életet görcsös izom és fájdalom nélkül

Az év sportterméke Finnországban!

A HighRoller innovatív hab masszázshenger, amely a tengely körül egy állítható magasságú állványon forog. A könnyű és könnyen összeszerelhető / szétszerelhető állvány, alumínium és üvegszál erősítésű műanyagból készül. A HighRoller lehetővé teszi, hogy a lazítás során ergonomikus és hatékonyabb testhelyzetben ,történjen meg az ellazulás . Ezt úgy éri el, hogy a masszírozott izomra koncentrál, nem pedig arra, hogy összpontosítani kelljen a testtömeg megtartására.

2017-ben a HighRoller forgalmazói Skandinávia, Németország, U.K, USA és Japán után immáron Magyarországon a tt.sport.hu webáruház.

A HighRoller hatékonysága a gyakorló pozíción alapul. Nem kell többlet energiát használni a nehéz gyakorlati pozíciók megtartása érdekében; most az összes energiát egy lényeges pontra koncentrálhatod - hengerléssel. Amikor a test eléri a természetes pozícióját gördülés közben, az izomzat ellazul és fogékonyabb lesz a masszázsra. A nyugalomban lévő testrészeken lévő izmokra ne adj felesleges nyomást vagy fájdalmat. Ezért a HighRollerrel való masszázs sokkal kényelmesebb és hatékonyabb.

Tökéletességre tervezve

A HighRollert egy professzionális csapat hozta létre gyakorlati élettani háttérrel. A megemelt masszázshenger ötlete 2013-ban született, és közel három évet vett igénybe, hogy mindent pontosan megtervezzenek. A HighRoller magassága szinte mindenki számára alkalmas. Ha 160 cm-nél (5'2) alacsonyabb vagy, akkor lehet, hogy néhány gyakorlatnál egy párnát kell használnod. A HighRoller kiváló minőségű anyagokból készül, és ha azt a javasolt módon használod, akkor nagyon hosszú ideig kell szolgálnia.

Termékadatok:

Minden rövid műanyag lábnak van egy tapadási pontja az alsó felületen
Szétszerelhető állványok
Színválaszték: narancssárga, fekete és rózsaszín
Méretek: H 42,5 cm (1ft 4,73in), W 54 cm (1ft 9,25in), Súly 2,6kg (5lb 12oz)
Súlykorlát 120kg (265lb)
Szabadalmaztatott és védjeggyel ellátott termék
Egy év garancia

a High Roller használatával számos olyan előnyhöz juthatsz, amelyek segítenek élvezni az aktív mindennapi életet

High Roller hatások és előnyök

Az eszköz használata/hatékoysága a klasszikus masszázstechnikákon és a dinamikus stretching technikákon alapul.
- javítja a vérkeringést, izomanyagcserét és lágy szöveteket
- a korrekt gördülés megnyitja a megfelelő fasciákat, kötőszövetes elemeket, és segíti a megrövidült izmokat optimális hosszúságúra visszaállitani
- javítja rugalmasságot, mobilitást és a mozgás gazdaságát
- csökkenti az elzáródást, sérülések kockázatát és csökkenti a krónikus fájdalmakat
- az állvány segít megakadályozni, hogy ne gyakorolj nyomást csak a masszírozandó felületre és ne a karjaidra
- A nyugodt és könnyű mozgások lehetővé teszik, hogy pihentesd az egyéb testrészeket
- ahhoz hogy a hengerezés, vagy bármilyen masszázstechnika hatékonyan tudjon segiteni, az izomzatnak megfelelő lazasággal, rugalmassággal kell rendelkezni.

HighRoller
HOGYAN KELL HASZNÁLNI


Helyezd az izmot a Highroller-re, és görgesd oda-vissza. Állítsd be a nyomás nagyságát az izomra a görgő használata közben. Ha a szív felé gördül emeld a nyomás erősségét és csökkents a nyomást, amikor a végtagok felé haladsz. A gyakorlat végrehajtása során / A hengerezés során végig tartsd az adott testrészt a hengeren a lehető legjobban ellazított állapotában.


Húzd le az alumínium lábakat az egyik oldalról, hogy a HighRoller megfelelő szögben legyen, és könnyen masszírozhatod a külső combot. Megjegyzés az IT szalag hengerezéséhez. Ne hengerezz direkt módon az IT szalagon! Inkább hengerezd körbe az adott területet.


Az izomra mért nyomás szöge közvetlenül a henger felett legyen, hogy a henger ne boruljon fel.

HighRoller
6 ALAPVETŐ TUDNIVALÓ


1. Nyugodt és lassú mozgások
A HighRoller nagyon gyorsan is tud mozogni a tengelye körül, ezért fontos, hogy lassan és nyugodtan mozogj. Ne ülj a HighRollerre, amikor a lábak a legmagasabb pozícióban vannak.

2. A nyomást mindig a talaj felé kell lefelé irányítani
Győződj meg róla, hogy a nyomás iránya teljes egészében a talaj irányában függőlegesen van, és nem vízszintesen. A vízszintes nyomás miatt a henger eldőlhet.

3. Tartsd lazán azt az izmot, amelyet hengerezel

A feszes izmokkal való hengerezés csökkenti a HighRoller hatékonyságát. Lazulj el és próbáld megtalálni a lehető legkényelmesebb pozíciót.

4. Nagyon fontos a helyes légzés
A nyugodt lélegzés ellazít és az izmok oxigént fognak kapni. Tipp a légzéshez: lélegezz be, amikor elfordulsz a szívedtől és lélegezz ki, amikor a szív felé fordulsz.

5. A hengerlés javítja a vérkeringést
A hengerezés a szív felé történjen fokozottabb nyomással és a szívtől távolodó irányba történő hengerezésnél kisebb nyomással.


6. Kerüld a fájdalmat
A fájdalom megfeszíti az izmaidat. A feszített izmok csökkentik a gördülés hatékonyságát.
Emlékezz a különbségre az kellemes fájdalom és az elfogadhatatlan fájdalom között.

Írd meg véleményed

HighRoller® - masszázs henger

HighRoller® - masszázs henger

Highroller®

Ergonómiai izommasszázs mindenki számára

A vásárlóink még ezeket tették a kosárba: