HighBaller - ikergömb masszírozó

HighBaller - ikergömb masszírozó

Új termék

22 500 Ft‎ (Áfával)

SZABÁLYOZHATÓ DUPLA-GOLYÓS MASSAGER

A HighBaller az egyetlen ikergömb masszírozó, szélessávú masszázs golyókkal, amelyek az SAJÁT MAGUNK ÁLTAL VÉGREHAJTOTT fasciális MASSZÁZS-NÁL (SMR) használatosak és a merev és feszes izmok lazítására.
Az állítható szélesség és a MEGDÖNTÖTT gömbök lehetővé teszik a HighBaller alkalmazását bárhol a testen oly módon, hogy egyetlen más önmasszírozó eszköz sem képes. A HighBaller azonnali fájdalomcsillapító hatást fejt ki a fájdalom pontok nyugtatásával, és hosszú távon segít feloldani a merev és feszes izmokat, hogy újra élvezetessé tegye a mindennapi életet.

HIGHBALLER
PRECÍZEBB MASSZÁZS LEHETŐSÉG A MÉG TÖKÉLETESEBB VÉGEREDMÉNYÉRT

A HighBaller két masszázs golyóval rendelkezik, amelyek a szélességben állítható állvány tetején forognak. Az állvány a HighBaller kényelmes használatát teszi lehetővé és a masszázs golyókat helyes helyen tartja. Az állvány alsó része csúszásmentes anyagból készül, hogy az állványt tartsa a helyén.
A masszázs gömbök szilárdak és anyaguk elég nyomást okoz a bőr felületén, hogy megakadályozza a masszírozott testrész csúszását a pontosabb és hatékonyabb masszázshoz. A kör alakja lehetővé teszi az izmok mély masszázshoz való hozzáférését és a kicsi, specifikus területek megcélzását. Az iker gömb konfiguráció lehetőséget nyújt két problémás terület kezelésére egyszerre. A szélesség-beállítás lehetővé teszi a problémás területek kezelését bárhol a testen.

HIGHBALLER
NINCS TÖBB VISSZATÉRŐ FÁJDALOM

A felnőttek 80 százaléka életében előbb-utóbb hátfájástól szenved, és a legtöbb esetben e fájdalom típusát élik meg naponta. A nyaki és vállproblémák is nagyon gyakoriak, mivel körülbelül 50% -uk szenved a nyaki és a vállfájástól. Aggasztó, hogy egyre fiatalabb emberek észlelik a tüneteket a hát-, nyak- és vállproblémákban.
A rossz rugalmasság és a feszes izmok nagymértékben felelősek ezekért a fájdalmakért és a testtartás problémákért. Tipikus alsó végtagi testproblémákat, beleértve a térdfájdalmat, a lábszárakat és a szoros csípő hajlítót és a farizmokat, gyakran a feszes izmok és a rossz mozgékonyság okozzák.
Ha egészségesen szeretne élni, aktív életmódot szeretne folytatni és meg akarja akadályozni, hogy ezek a problémák elsőként feltűnjenek, akkor szeretni fogja a HighBallert. A HighBaller lehetővé teszi, hogy élvezze az életet a feszültség és fájdalom enyhítésével az izmokban és a trigger pontokban. Néhány 5 perces gyakorlatsor a HighBallerrel elegendő a fájdalom enyhítésére, az izmokkal való törődésre, a jobb sportolásra vagy egyéb tevékenységre való felkészüléshez és a gyorsabb visszatéréshez.

Kétféle színben kapható:

narancssárga - erős

zöld- lágyabb

Írd meg véleményed

HighBaller - ikergömb masszírozó

HighBaller - ikergömb masszírozó

A vásárlóink még ezeket tették a kosárba: