Kamagon Ball Mini

Kamagon Ball MINI

Új termék

A Kamagon Ball egyedülálló a stabilitás fejlesztésében.  A Kamagon Ball mini-t (9 ") akár 5 liter vízzel lehet megtölteni

24 600 Ft‎ (Áfával)

A Kamagon Ball egyedülálló a stabilitás fejlesztésében.

A Kamagon Ball mini-t (9 ") akár 5 liter vízzel lehet megtölteni, így jön létre az úgy nevezett Hydro-Inertia  (a víz instabil ellenállást hoz létre)mellyel kiválóan és egyedülállóan fejleszthető az instabilitás. Sok fitnesz eszköz van már a piacon, melyek a testet alulról hozzák instabil helyzetbe, ebben az esetben az instabilitás létrehozható, akár a felsőtestre, így fejlesztve a felsőtest stabilitását is.

A Kamagon Ball egyedülálló, mert a labda maga az a pont, mely instabil. Ez teszi lehetővé az instabilitást nem az alsó, hanem a felsőtestben. A Kamagon Ball-ban levő víz által létrehozott ”tehetetlenség” készteti a használót arra, hogy a mozdulatait a mozgásban megerősítse, stabilizálja. Ezáltal, még több izomrost kerül kontrakcióba.  A Kamagon Ball ideális termék funkcionális tréningekhez. Használatával kiválóan fejleszthető a robbanékonyság, egyensúly, a stabilitás, gyorsaság,hajlékonyság,  a neuromuszkuláris koordináció és a propriocepció.

A labda két oldalán található fogantyú, még több lehetőséget biztosít a gyakorlatokban. A Hydro-Inertia segítségével hatékonysága sokszor nagyobb, mint például a kettlebell edzés.

A Kamagon Ball Mini elérhető rózsaszín, szürke és kék színben.

Írd meg véleményed

Kamagon Ball MINI

Kamagon Ball MINI

A Kamagon Ball egyedülálló a stabilitás fejlesztésében.  A Kamagon Ball mini-t (9 ") akár 5 liter vízzel lehet megtölteni

A vásárlóink még ezeket tették a kosárba: