Flowin®  Pro

Flowin® Pro - Surlódó szőnyeg

123 900 Ft
ÁFÁ-val együtt

Flowin®  Pro

Flowin® egy funkcionális edzés eszköz, mely összpontosítva stabilizálja a core-t,fejleszti az erőt, vagy akár segtíti a fogyást.

Mennyiség

Flowin®  Pro

Szeretnél gyors és robbanékony lenni, mint egy atléta?


Akkor a FLOWIN®-t Neked találták ki.


A Flowin® Friction Board ™ egy svéd képzési innováció, amit 2003 óta fejlesztenek atléták számára, de rendkívül eredményes az egészségügyi rehabilitáció, fitnesz, golf és csapatsportokban is.


Flowin® egy funkcionális edzés eszköz, mely összpontosítva stabilizálja a CORE-t (törzs izom), fejleszti az erőt, vagy akár segíti a fogyást.


Flowin® Training különlegessége abban rejlik, hogy a saját testsúlyunkkal edzünk a szőnyegen úgy, hogy kihasználjuk a gravitáció és a súrlódás energiáját. Csak helyezd el a Flowin® Friction Board ™-ot bármilyen síkfelületre, legyen az otthon, edzőterem, vagy egy tér, már kezdődhet is az edzés. A szetthez tartozik könyök, kar és láb „párna” ami a különleges súrlódást biztosítja a Flowin® szőnyegen.


Mit jelent ez magyarul?


Ahogyan Flowin®-os berkekben mondjuk: Tekerd ki a Flowin®-t és dörzsölj!

Csoportos edzés során rendkívül hasznos, hogy a Flowin® szőnyeg mérete (138 x 98 cm), kis helyen elfér így egy edző teremben, akár 30-40-en is részt vehetnek. A gyakorlatokat végezhetjük állva, ülve, fekve.


Több mint 300 különféle dinamikus gyakorlatot elvégezhetünk egyetlen eszközzel.


Ez a képzési koncepció szinte nem ismer határokat. A Flowin® alkalmazásával egyszerre fejleszthető az izmokon kívül, akár még az egyensúly érzék és a rugalmasság is.

Kinek ajánljuk?

  • Neked, ha profi sportoló vagy, és szeretnél rendelkezni az atléták gyorsaságával, robbanékonyságával
  • Neked, ha egy szórakoztató edzés programra vágysz, amit akár otthon is el tudsz végezni
  • Neked, ha olyan sporteszközt keresel, amit könnyen magaddal tudsz vinni a szabadba, kis helyen elfér, könnyű és egyszerűen tisztán tartható
  • Neked, ha az egész családnak szeretnél valami értékes dolgot venni. A Flowin®-t bátran használhatják gyerek és idősek is, ahol kiemelten fontos a biztonságos mozgás.


Összefoglalva ajánljuk atlétáknak, aerobikosoknak, csapatban sportolóknak, pilates-re, rehabilitációs célra, és ne feledjük egy komplett funkcionális edzés elvégezhető akár otthon is ezzel az egy sporteszközzel. Sőt gyermekeknek és idősebb korosztály számára is kifejezetten ajánljuk ezt a szórakoztató mozgásformát.


Flowin®-hoz emellett három szupergaranciát adunk:
• 100 % pénz visszafizetési garancia, mely most 14 nap helyett 30 napig érvényes. 
• 100% strapabírási garancia, ha a Flowin® meghibásodik, 12 hónapig azonnal kicseréljük. 
• 100% Flowin® életérzés garancia. Ha a Flowin®-nal hetente legalább 3-szor edzel, meg tudod változtatni eddigi élet stílusodat. Ahogyan fejlődik az erőnléted, annál magabiztosabbnak, fittebbnek és vonzóbbnak fogod találni magad. Vidámabbak lesznek a napjaid, a sikereid folytán, és egyszer csak azt veszed észre, hogy kisportolt atléta izomzatod van.

Lássuk, milyen kifogások motoszkálnak most Benned?


• Nincs rá időm. 
Flowin® sokkal hatékonyabb edzést biztosít, mint egy hagyományos edzés, így 10 perc intenzív Flowin® szőnyeg dörzsöléssel is izmosabbak leszünk.
• Nem tudom, hogy Nekem való-e?
Flowin®-nal több mint 300 gyakorlatot el lehet végezni, így profi sportolók, és otthoni felhasználók is ugyanolyan eredményeket el tudnak érni. És ne feledjük, a Flowin® szórakoztatva izzaszt meg.
• Sokallom a 69.900 Ft-ot arra, hogy megváltoztassam az egészségem és életstílusom.Tényleg ez a baj vagy csak lusta vagy? Ha tényleg sokallod, akkor kérj az ügyfélszolgálatunktól részletfizetési lehetőséget? Ha nincs motivációd, akkor gyere el egy Core Power képzésünkre, hogy megtapasztald testközelből, miért pörgünk.


Feltétlen tudnod, kell, hogy mi fog történni, ha megrendeled a Flowin®t?


A Flowin®-nal azonnal pozitívan megváltozik az életed. Az erőnléted javul, gyors és látványos eredményeket érsz el, akár sportoló vagy, akár csak hobbyzol. Ne feledd a Flowin®-t atléták tovább fejlesztésére találták ki.


Az edzéstervedbe azonnal beiktathatod a funkcionális tréninget, már ezzel az egy termékkel is.

Otthon vagy az edzőteremben kis helyen elfér, könnyű tisztán tartani.

Ha csoportosan edzel a Flowin®-nal garantált a jó hangulat.

Rendeld meg most és élvezd a Flowin® érzést!

Regisztráció

New Account Register

Van már fiókod?
Jelentkezz be Vagy Kérj új jelszót