TheraGun G3PRO vibrációs masszázs eszköz

TheraGun G3PRO vibrációs masszázs eszköz

239 900 Ft
ÁFÁ-val együtt

TheraGun G3PRO

A tervezők "az izomfájdalom-mentesség jövőjeként" írják le a forradalmian új, szabadalmaztatott TheraGun G3PRO-t.

- Akár ingyenes tesztkezelés! Részletekért az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 70-623-2017

Mennyiség

TheraGun G3PRO

A tervezők "az izomfájdalom-mentesség jövőjeként" írják le a forradalmian új, szabadalmaztatott TheraGun G3PRO-t, amely egy kézi, akkumulátorral működő vibrációs masszázs eszköz. Ez a frissített modell, amelyet új ergonomikus kialakítás és nagyobb akkumulátor-hatékonyság jellemez, a felhasználók számára egy olyan professzionális masszázseszközt kínál, amely kifejezetten gyors izomaktiválást és helyreállítást eredményez. A G3PRO lökéshullámhoz hasonlítható terápiája rendszeres használat révén csökkentheti az izom- és ízületi fájdalmat, felszabadítja a csomókat, javítja a felhasználó általános mobilitását / mozgási tartományát. A felhasználók négy különböző illeszthető fej közül választhatnak, hogy a leghatékonyabban tudják kezelni a test bizonyos részeit.

Kevesebb mint 1 kg és 21,6 cm hosszú a TheraGun G3PRO, így könnyen hordozható és használható bárki számára. Az első használatok alkalmával ajánlott alacsony fordulatszámon alkalmazni a TheraGun-t a testen, és 60-90 másodpercenként áttérni az egyes testtájakra, pontokra.

A teljes kezelés nem haladhatja meg a 15 percet, és 2-3 alkalommal ajánlatos használni, naponta. Tilos azonban a fejen, nyílt sebeken, illetve az intim testtájakon használni!

Regisztráció

New Account Register

Van már fiókod?
Jelentkezz be Vagy Kérj új jelszót