ttsport-surge

Surge Hydroball 25

31 500 Ft
ÁFÁ-val együtt

SURGE HYDROBALL PRO25

A SURGE® Hydro Ball 25 professzionális kivitelű eszköz. 

Színek
Mennyiség

SURGE HYDROBALL PRO25

A SURGE® Hydro Ball 25 professzionális kivitelű eszköz. A legszélsőségesebb terhelésű edzések elvégzésére készült. A HB25 Pro súlyának beállítása víz feltöltésével történik, így egyénre szabottan, az edzés igényeinek megfelelően állítható a nehézség. A víz instabilitást biztosít, amely több izmot céloz meg és aktivál, mint a hagyományos súlyok.

Tartós: A SURGE® HB25 Pro egyedi alakja növeli erejét és tartósságát. A kidobásra, dobásra és becsapódásra tervezett HB25 Pro úgy készült, hogy tartós legyen.

Sokoldalú: Használja úgy, mint a Kettlebell-t, Slam Ball-t vagy Medicine Ball-t. A SURGE® HB25 Pro olyan, amit beépíthet a mindennapi edzésprogramba.

Víz: A víz a SURGE® HB25 Pro fő forrása, amely dinamikus ellenállást biztosít. Röviden: a HB25 Pro-n belül mozgó víz a hagyományos statikus súlyoknál jobban aktiválja izmait. A víz lehetővé teszi a HB25 Pro súlyának 25 font alatti bármilyen súlyra történő beállítását is.

Profik által tervezett: A SURGE® HB25 Pro-t valós tesztekkel tervezték és a visszajelzések alapján tökéletesítették a termék kialakítását és funkcionalitását.

Az Egyesült Államokban gyártott termék.

Kamagon Ball

Megadott referenciák

ean13
521871
upc
521871

Regisztráció

New Account Register

Van már fiókod?
Jelentkezz be Vagy Kérj új jelszót