Kamagon Ball MINI

Kamagon Ball MINI

24 600 Ft
ÁFÁ-val együtt

A Kamagon Ball egyedülálló a stabilitás fejlesztésében.  A Kamagon Ball mini-t (9 ") akár 5 liter vízzel lehet megtölteni

Színek
Mennyiség

A Kamagon Ball egyedülálló a stabilitás fejlesztésében.

A Kamagon Ball mini-t (9 ") akár 5 liter vízzel lehet megtölteni, így jön létre az úgy nevezett Hydro-Inertia  (a víz instabil ellenállást hoz létre)mellyel kiválóan és egyedülállóan fejleszthető az instabilitás. Sok fitnesz eszköz van már a piacon, melyek a testet alulról hozzák instabil helyzetbe, ebben az esetben az instabilitás létrehozható, akár a felsőtestre, így fejlesztve a felsőtest stabilitását is.

A Kamagon Ball egyedülálló, mert a labda maga az a pont, mely instabil. Ez teszi lehetővé az instabilitást nem az alsó, hanem a felsőtestben. A Kamagon Ball-ban levő víz által létrehozott ”tehetetlenség” készteti a használót arra, hogy a mozdulatait a mozgásban megerősítse, stabilizálja. Ezáltal, még több izomrost kerül kontrakcióba.  A Kamagon Ball ideális termék funkcionális tréningekhez. Használatával kiválóan fejleszthető a robbanékonyság, egyensúly, a stabilitás, gyorsaság,hajlékonyság,  a neuromuszkuláris koordináció és a propriocepció.

A labda két oldalán található fogantyú, még több lehetőséget biztosít a gyakorlatokban. A Hydro-Inertia segítségével hatékonysága sokszor nagyobb, mint például a kettlebell edzés.

A Kamagon Ball Mini elérhető rózsaszín, szürke és kék színben.

Kamagon Ball MINI

Megadott referenciák

ean13
521649
upc
521649

Regisztráció

New Account Register

Van már fiókod?
Jelentkezz be Vagy Kérj új jelszót