Dynamax Medicine Ball Atlas

Dynamax Medicine Ball Atlas - Medicin Labda

121 500 Ft
ÁFÁ-val együtt

A megfelelően kiválasztott súlyú és megfelelően alkalmazott Dynamax Medicine Ball, javíthatja az erő, a koordináció és a stabilitás fejlődését, ezzel hozzájárulva a jobb teljesítményhez és a sérülések elkerüléséhez.

Súly (kg)
Mennyiség

Dynamax Medicine Ball

Egy strapabíró, professzionális medicine labdát keresel?

Akkor most megtaláltad a Dynamax Medicine Ball-t, mely egy sokoldalú edzésre alkalmas sporteszköz, amelyet már nagyon hosszú ideje használnak a rehabilitációban és erősítő edzésekben. A megfelelően kiválasztott súlyú és megfelelően alkalmazott medicine labda, javíthatja az erő, a koordináció és a stabilitás fejlődését, ezzel hozzájárulva a jobb teljesítményhez és a sérülések elkerüléséhez.


Kialakításából adódóan sokkal nagyobb core stabilizáció érhető el.
Az egyedülálló jellemzője a Dynamax Medicine Ball-nak, hogy a normál mérete (35,5 cm) kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A szabványos mérete biztosítja, hogy a Dynamax Medicine Ball  váll szélességben legyen megfogva, ezáltal elősegítve a helyes testtartást.

Az ütésálló képessége lehetővé teszi, hogy maximális sebességgel és teljesítménnyel, tökéletes fogással használjuk a labdát. Továbbá, a soft hatása "lágyság" miatt, a labda további képzési lehetőségeket biztosít, amelyek nem valósíthatók meg a szokásos hagyományos medicine labdákkal.

Sőt a Dynamax Medicine Ball 70% -ban újrahasznosított anyagból áll, így a gyártás során óvtuk a környezetet is.

A design és összetétele biztosítja, hogy megtartják alakjukat, és mindig középpontban tartják az egyensúlyt.

Vásároldmeg most Dynamax labdádat és fejleszd magad, vendégeidet, sportolóidat még profibban!

Dynamax Medicine Ball Atlas

Megadott referenciák

ean13
521769
upc
521769

Regisztráció

New Account Register

Van már fiókod?
Jelentkezz be Vagy Kérj új jelszót