Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dynamax Medicin labda

45.900 Ft
Súly
Menny.:db
Szállítási díj: 1.600 Ft
Cikkszám: dynamaxmedicinballstandard2kg

A megfelelően kiválasztott súlyú és megfelelően alkalmazott Dynamax Medicine Ball, javíthatja az erő, a koordináció és a stabilitás fejlődését, ezzel hozzájárulva a jobb teljesítményhez és a sérülések elkerüléséhez. 

Leírás

Dynamax Medicine Ball

Egy strapabíró, professzionális medicine labdát keresel?

Akkor most megtaláltad a Dynamax Medicine Ball-t, mely egy sokoldalú edzésre alkalmas sporteszköz, amelyet már nagyon hosszú ideje használnak a rehabilitációban és erősítő edzésekben. A megfelelően kiválasztott súlyú és megfelelően alkalmazott medicine labda, javíthatja az erő, a koordináció és a stabilitás fejlődését, ezzel hozzájárulva a jobb teljesítményhez és a sérülések elkerüléséhez.

Kialakításából adódóan sokkal nagyobb core stabilizáció érhető el.
Az egyedülálló jellemzője a Dynamax Medicine Ball-nak, hogy a normál mérete (35,5 cm) kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A szabványos mérete biztosítja, hogy a Dynamax Medicine Ball  váll szélességben legyen megfogva, ezáltal elősegítve a helyes testtartást.

Az ütésálló képessége lehetővé teszi, hogy maximális sebességgel és teljesítménnyel, tökéletes fogással használjuk a labdát. Továbbá, a soft hatása "lágyság" miatt, a labda további képzési lehetőségeket biztosít, amelyek nem valósíthatók meg a szokásos hagyományos medicine labdákkal.

Sőt a Dynamax Medicine Ball 70% -ban újrahasznosított anyagból áll, így a gyártás során óvtuk a környezetet is.

A design és összetétele biztosítja, hogy megtartják alakjukat, és mindig középpontban tartják az egyensúlyt.

Vásároldmeg most Dynamax labdádat és fejleszd magad, vendégeidet, sportolóidat még profibban!