Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Bosu-Hungary Kft. 2011-ben alakult meg, először csak Bosu instruktori képzések szervezése és 12 különböző funkcionális eszközökkel kapcsolatos képzési program összeállítása és lebonyolítása tartozott a fő profilunkba. 

Bemutatkozó anyagunkat megnézheted az alábbi oldalon: https://ttsport.hu/bemutatkozo-anyag

2017-től pedig elindult a TTSport nevű webshop, ami jelenleg is folyamatos fejlődés és fejlesztés alatt áll. A webshop célja olyan minőségi sporteszközök és sportruházat forgalmazása, mely egyaránt alkalmazható profi és otthoni felhasználásra is.

Termékpalettánk széles, így minden esetben találsz számodra megfelelő terméket. Vibrációs masszázs eszközeink és hengereink megoldást nyújthatnak izmaid előkészítésére és regenerálására, profi szinten. 

Több, különböző olyan márkával dolgozunk együtt, akik a funkcionális tréningben alkalmazható eszközöket gyártanak, ezeket a sportág szerelmeseinek, valamint olyan sportolni vágyó embereknek ajánljuk, akik szeretnének kipróbálni egy nem megszokott testmozgási formát.

Sportruházati menüpontunkat folyamatosan bővítjük, így szabadidős ruházat mellett, külön, sportágakra bontott felszereléseket is találsz.

Ne felejts el követni minket Facebookon és Instagramon se, hiszen ott folyamatosan tájékoztatunk új termékmegjelenésekről, akciókról és más érdekes hírekről.

Facebook: TTSport 

Instagram: @bosuhungary

Bemutatkozó anyagunk letölthető PDF formátumban: bemutatkozo-anyag-nyomtathato