Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mikkel Hansen X Mizuno

Mikkel Hansen X Mizuno

A japán sportmárka, a Mizuno nemrégiben közös együttműködésbe kezdett a világhírű kézilabdázóval, Mikkel Hansennel. 


 

Születési idő: 1987.október 22.

Születési hely: Helsingør, Dánia 

Magasság: 196 cm

Jelenlegi klubja: PSG

Mezszáma: 24

Poszt: balátlövő 

Válogatottság: 2007-től dán válogatott 

Dánia és a Paris-Saint Germain sztárjával kötött 3 éves partnerkapcsolat hozzájárul a Mizuno kézilabda cipőinek fejlesztéséhez és általában véve a márka népszerűsítéséhez, melyről a kézilabdázó így nyilatkozott: 

„Büszke vagyok arra, hogy a Mizuno márka részese lehetek, hiszen ez egy igazi örökség. A Mizuno kutatása és termékfejlesztése valóban kiemelkedő, ezért örömmel tekintek a jövőbeli közös együttműködésünkre. Fejlesztési törekvéseik engem is inspirálnak, így megtiszteltetés csatlakozni hozzájuk.” – mondta. 

A márkát pedig Mikkel elszántsága és hite inspirálja, hogy mindig többre és jobbra törekszik, ezzel igyekezve minden nap kimozdulni a saját konfortzónájából. A Mizuno feje, Mitsuhiro Okamoto hozzátette, a márka stratégiája az, hogy a következő években minőségi növekedést érjen el. Nem a legnagyobb, hanem a legjobb márka szeretnének lenni, amit, véleményük szerint  ezzel az együttműködéssel sikeresen véghez is vihetnek. 

Mindemellett a Mizuno örömmel jelentette be, hogy támogatja Mikkel Hansen MH24 nevű alapítványát, mely egy jótékonysági szervezet, ami azért jött létre, hogy fellépjen a zaklatások ellen. Hansen azért alapította az MH24-et, hogy pozícióját felhasználva, egy erős és baráti közösséget hozzon létre a kézilabdázni vágyó gyerekek számára. Az alapítvány elkötelezett a zaklatás elleni védelemben, és Mikkel, mint vezetőedző, táborokat szervez a gyerekeknek, hogy egyszerre szerezzenek barátokat ás váljanak kiváló kézilabdázókká. Ezenfelül az alapítvány részt vesz a kutatásokban és a fejlesztésekben is, a gyerekek sportban való jólétéért. 

Remek kezdeményezés, csak így tovább! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: mizuno