Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

O'Sky hevederes tréner

113.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: O'live
Cikkszám: EN44300

A megrendelés teljesítése függ a gyártói készlettől. A rendelés beérkezése után telefonon értesítjük, amennyiben választott terméke már nem elérhető.

Külső raktárból érkező termékek esetén a szállítási idő 7-14 nap!

Az O’sky hevederes tréner magában foglal egy csigát, mely által lehetővé válnak kétoldalú gyakorlatok is, és kiterjedtebb lesz a funkcionális mozgás. Ezen túlmenően, az instabilitás, amelyet a tárcsa okoz nagyobb aktiválásra ösztönzik a hasi izmokat, és egy nagyobb kihívást jelent a haladóknak.

Leírás

Sokoldalú: A csiga zárható, így az egyoldalú gyakorlatok is elvégezhetőek, hasznos a kezdőknek, hogy alacsonyabb nehézségi gyakorlatokat is el tudjunk végezni.

Univerzális markolatok: Ezek lehetővé teszik több fogás alternatíváját, alkalmas a kézre, a lábra és az alkarra is. Kialakítása lehetővé teszi a különböző kéz helyzeteket, a felhasználói beállításokat, és tartalmaz egy professzionális minőségű gumi fogantyút generikus felhasználásra.

Könnyű használat: Az O'Sky könnyen használható; hossza egyszerűen szabályozható. A csiga könnyen zárható, a zárás elvégezhető egy ipari minőségű biztonságos zárral.

Biztonságosan rögzíthető: Az O'Sky biztonságot nyújt egy MAILLON a rögzítő csavar által, ez lehetővé teszi, hogy könnyen levehető legyen, vagy ha csavarozva van, lehetetlen lerántani. Ez az összeállítás már tartalmaz mindenféle mozgásra alkalmas eszközt, nem kell külön kiegészítőket vásárolnia, külön láb és kéz gyakorlatokhoz!