Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cristiano Ronaldo X Therabody

Cristiano Ronaldo X Therabody

Ahhoz, hogy a legjobb legyél, a legjobbat is kell választanod. Ezért döntött Cristiano Ronaldo is a Theragun mellett.


 

Születési ideje: 1985.február 5.

Születési hely: Funchal, Portugália

Ha valakinek ténylegesen sikerült szembeszállnia az öregedés folyamatával, az biztosan Cristiano Ronaldo. A focista ezzel határozottan egyet is ért. A Men's Health-nek adott interjújában azt nyilatkozta:

"Ugyan 36 éves vagyok, de még mindig tudok versenyezni a fiatalabb játékosokkal, és tudom azt a formát tartani, amilyen 20 éves koromban voltam."

De hogyan is érte el ezt? Talán az intenzív edzései, a páratlan motivációja vagy a győzni akarása segítette ebben? Nos, a válasz nem egészen ez. Természetesen az igazi siker eléréséhez mindezek ugyanúgy elengedhetetlenek, mint a test előkészítése és regenerálása. 

A focisták életében vannak alapvető szabályok - a jó edzéstervtől kezdve, az egészséges étkezésen át a megfelelő ivástechnikáig és így tovább, ám számára a gyúgyulás a legfontosabb. 

"A gyógyulás nálam a Theragun-nal kezdődik. Egy nehéz meccs vagy edzés után gyorsan áthaladok a fájó pontokon az eszközzel, ezzel megszüntetve a fájdalmat. Aztán hidratálok, egészséges ételt fogyasztok és alszom egy jót. Ez az egyszerű, de hatékony rutin az, ami segít a formám megtartásában."  

Cristiano kedvencei már a TTSport-on is megvásárolhatóak! 

Üdvözlünk a csapatban, CR :) 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cristiano Ronaldo therabody theragun