Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Surge Hydro Ball 25 - Vízzel töltött Kettlebell

31.500 Ft
Szín
Mennyiség
Menny.:db
Szállítási díj: 1.600 Ft
Gyártó: Bosu
Cikkszám: Surge Hydro Ball Black

A SURGE® Hydro Ball 25 professzionális kivitelű eszköz. Használja ki a Hydro-Inertia® edzés előnyeit a SURGE® Hydro Ball segítségével a víz felhasználásával az instabil ellenállás létrehozásához.

Leírás

A SURGE® Hydro Ball 25 professzionális kivitelű eszköz. A legszélsőségesebb terhelésű edzések elvégzésére készült. A HB25 Pro súlyának beállítása víz feltöltésével történik, így egyénre szabottan, az edzés igényeinek megfelelően állítható a nehézség. A víz instabilitást biztosít, amely több izmot céloz meg és aktivál, mint a hagyományos súlyok.

Tartós: A SURGE® HB25 Pro egyedi alakja növeli erejét és tartósságát. A kidobásra, dobásra és becsapódásra tervezett HB25 Pro úgy készült, hogy tartós legyen.

Sokoldalú: Használja úgy, mint a Kettlebell-t, Slam Ball-t vagy Medicine Ball-t. A SURGE® HB25 Pro olyan, amit beépíthet a mindennapi edzésprogramba.

Víz: A víz a SURGE® HB25 Pro fő forrása, amely dinamikus ellenállást biztosít. Röviden: a HB25 Pro-n belül mozgó víz a hagyományos statikus súlyoknál jobban aktiválja izmait. A víz lehetővé teszi a HB25 Pro súlyának kb. 11,3 kg alatti bármilyen súlyra történő beállítását is.

Profik által tervezett: A SURGE® HB25 Pro-t valós tesztekkel tervezték és a visszajelzések alapján tökéletesítették a termék kialakítását és funkcionalitását.

Az Egyesült Államokban gyártott termék.